Amra

- medium -

Een medium fungeert als doorgeefluik van boodschappen
uit de spirituele onzichtbare wereld.

 

Even voorstellen:

Amra is mijn spirituele naam en betekent 'zij die een kroon draagt'. Ik kreeg de naam door tijdens een Akasha reading toen mijn spirituele gidsen mij eraan herinnerden dat
ik een spiritueel leraar ben. Het heeft al heel wat voeten in de aarde gekost om dit vrijuit
te durven zeggen en ik ben dankbaar voor alle ondersteuning die ik onderweg mocht ontvangen van mijn eigen spirituele leraren. Geloof me, ik heb er veel ontmoet... ;-)

Al sinds kind merkte ik dat ik een beetje 'anders' was en toonde al erg vroeg interesse in spirituele zaken. Op mijn 9de leende ik uit de bib mijn eerste boek over pendelen en had ik een boek waarin ik boodschappen (channelen) voor de wereld schreef. Mijn kinderjaren waren gekleurd door het maken van astrale reizen en meerdere keren ontmoette ik wezens van andere werelden. Af en aan had ik grote openingen, waarna het meestal door angst terug afsloot om meer aardse activiteiten uit te voeren.

 

Vele jaren negeerde ik de stem van mijn ziel om als medium of heler aan de slag te gaan. Gewoontepatronen en angsten versluierden zijn geschreeuw. Op mijn 32ste belandde ik hierdoor in een emotionele inzinking. Nu kan ik zien dat dit diepe dal nodig was om met volle overtuiging mijn eigen demonen te lijf te gaan en mijn angsten te overwinnen die een vrij leven in de weg stonden. Met de hulp van spirituele leiding en diepe meditatie herstelde ik de connectie met mijn diepste innerlijke Zijn, mijn Hart. Sindsdien zing het leven een mooi lied en voel ik me geïnspireerd om dit met jullie te delen.

 

Opleidingen:

- Shamballah MDH Master (4 inwijdingen)
- White time Crystalhealing
- Helen met kristallen schedels
- Engel KI inwijding
- opleiding Lenormand kaartleggen
- Herborist bij Syntra
- cursus Chakrapsychologie